Следвайте Гласове в ТелеграмРуснаците ще ни довършат, ще се опитат да

...
Следвайте Гласове в ТелеграмРуснаците ще ни довършат, ще се опитат да
Коментари Харесай

Украински политолог: Русия ще ни довърши през следващите месеци

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Руснаците ще ни довършат, ще се опитат да ни избият, ще ни сплашат. Това сподели украинският политолог Виктор Бобиренко във видеоблога на някогашния представител на " Десен бранш " Борислав Берьоза.

Бобиренко е някогашен общински консултант, който управлява експертна група в областта на локалното ръководство в северния град Суми. Той стана необятно прочут с това, че беше първият, предсказал в печатна медия възхода на Зеленски. Той го направи в публицистична публикация, оповестена през декември 2015 година във в. „ Украинска истина ".

Сега той предвижда провал за Украйна.

" Следващите три месеца ще бъдат доста неприятни за нас. Защото врагът ще натрупа ракети и ще се опита да унищожи нашата инфраструктура, най-много енергийната. Второ. Те ще се опитат да основат пустиня във фронтовите региони с ниска активност на бойните дейности - това е на юг от Харков и на североизток от Суми ", споделя специалистът.

" И това ще ни чака по-нататък - ще ни удрят със снаряди, КАБ-ове (управляеми планиращи бомби с отдалечен обхват, бел. ред.). КАБ към този момент стигат до Суми, т.е. ще има заплаха, до момента в който дойдат Ф-16. И врагът в този момент тренира, изпробвайки нови способи. И някъде в края на юни - началото на август ще стартира главното им нахлуване. Може би по-рано, според от това какви предмостия имат ", предвижда Бобиренко.

" Ще ни довършат, ще се опитат да ни избият, ще ни сплашат. И най-важното, Руската федерация се надява, че управляващите в Киев ще продължат да основават разломи в обществото, да умножават другите неправди и по този метод да обществото да се дезориентира. И даже не знам какъв е огромният проблем – офанзивата под Час Яр или възможното разединение на обществото, което властта основава ", заключава политологът.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР